Sivut

tiistai 10. heinäkuuta 2012

5, 6, 7, 8


One....


Two....


Three...


Four...


Hey, wait...


Zero....

~~~~~~~~~~

Nii-in, te tiedätte kuka tuo on. Se on pikku Clary. <3 
Entistä ehompana! Mutta tepäs ette saakaan nähdä ehostuksesta mitään! *lälälä*

Mun oli ihan pakko saada lisätä jotain tekstiä kuvien väliin. Tällasta mun aivoissa sitten syntyi.

Koko paketista saatte kuvia myöhemmin ~

Pidän teitä  tuskissanne vielä muutaman päivän.... *troll*

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia kerrassaa. Olisimpa minä noin hyvä ; __ ;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt sanon vaan, sori, että ole hiljaa. :D Sä oot todella hyvä kuvamaan, ja sulla on oma hieno tyylis kuvata, Meni.
   Älä lillu itsesäälissä, ystäväni. Mitä enemmän haukut kuvias, sitä "huonompina" näät ne omissa silmissäs.

   Poista
 2. OMFG CLARY IHANA RAKASTAN RNJREBEGIJEWFNJEFNEFBEFJHBBEFJEFNFJENFENJ ;u; Ainski te ootte nekin kanssa liian ihania ihmisiä, oikeesti toi kampaus on ihana ja tiedän että ootte tehnyt tosi hyvin töitä sen kanssa, vaikken sitä ole vielä kunnolla nähnytkään (lol) *virtuaalihali* ;u; <3 oikeesti ootan animeconia ihan liikaa, ja sanoinko jo että mulla on teitä kaikkia kauhea ikävä? D::

  niin ja hiuksetkin on oikein kauniisti kammatut, se oli varmaan kiva rotanpesä silloin kun neiti tuli sinne :,D paitsi jos neki harjas sen silloin kun se tuli niille... (jota en yhtään ihmettelisi, jos hänet nyt tarpeeksi hyvin tunnen :,D)

  mutta kiitos miljoonatriljoonakertaa <3 *virtuaalihali*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun pitää ihan oikeesti ruveta harjaamaan sun nukkejen peruukkeja! Neki kai kampasi tuon, koska ei ollut takussa, mutta takkuuntuu helposti ja on sisältä kovin epätasainen. Leikattiin myös peruukkia vähän, mutta ei siis pituudeltaan, vaan otsatukasta sojottavat hiukset poies, joka huomattavasti helpottaa kuvaamista. "Hey, wait"-kuvassa mitään ei oltu vielä leikattu "Zerossa" on.
   Toi kampaus on niin yksinkertanen (ja tykkään siitä hirveästi, vaikka itse sanonkin), että huntua ei varmaan tarttis? Ajattelin, että voisin laittaa myös toisen letin menemään tuosta ristiin, mutta on kiinnitysvaikeuksia...
   Olit kuulemma sanonu Nekille, ettei liian tuuheita ripsiä? No, toivottavasti noi (näät tänpäiväsessä postauksessa) ripset ei oo liian tuuheet, meinaa toisessa silmässä on tekoripset stockripsien päällä ja toisessa kaksien tekoripsien lisäksi myös stockit. :'D Ei ne mitkään megapaksut silti oo, mutta musta tuntuu, että Clary on nyt kauniimpi kun koskaan. <3 Säädettiin Nekin kanssa niiden ripsien kanssa ihan hullun pitkään. :D

   Poista